29 مارس, 2024

روش های پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

روش های پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

فایل دی  :: اگر رایانه هم به یک شبکه محلی و هم به اینترنت متصل باشد؛ علاوه بر آدرس IP داخلی که موقعیت آن را در شبکه محلی نشان می دهد یک آدرس IP خارجی نیز پیدا می کند که در واقع آدرس IP ارتباط اینترنتی است. برای آموختن چگونگی پیدا کردن هر دو آن ها با کلیک همراه شوید.

 

روش اول: پیدا کردن آدرس IP عمومی (خارجی) با استفاده از موتور های جستجو

1 ابتدا یکی از موتور های جستجوی Bing یا Google را باز کنید. این دو موتور جستجو به شما اجازه می دهند تا به سرعت آدرس IP عمومی (خارجی) خود را پیدا کنید. در واقع این آدرس مودم شماست که در سراسر اینترنت قابل مشاهده است.

2 عبارت ip address را در قسمت جستجو تایپ کنید و کلید ↵ Enter را فشار دهید. با استفاده از این دستور آدرس IP عمومی شما به نمایش در خواهد آمد. این ترفند روی بسیاری از موتور های جستجو مثل: گوگل، بینگ، Ask، DuckDuckGo و … کار می کند ولی یاهو از این قابلیت پشتیبانی نمی کند.

3 آدرس IP خود را پیدا کنید. اکنون آدرس IP شما در قسمت بالای نتایج جستجو و در بعضی موارد در قسمت مخوص خود به نمایش در می آید. اگر شما از موتور جستجوی Ask استفاده می کنید، آدرس IP در قسمت بالای بخش More Answers نمایش داده می شود.

  • آدرس IP عمومی از چهار قسمت مجزا که هر قسمت شامل حداکثر سه عدد است، تشکیل می شود و هر قسمت به وسیله نقطه از قسمت دیگر جدا شده است. برای مثال چیزی شبیه به این: 44.29.192
  • این آدرس IP توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت شما به شما اختصاص داده شده است. اکثر آدرس های IP خارجی پویا هستند. به این معنی که هر دفعه که به شبکه متصل می شوید، عوض می شوند. با استفاده از پراکسی می توان این آدرس IP را پوشش داد.
روش های پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

روش های پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

روش دوم: یافتن آدرس IP از طریق تنظیمات مودم

1 صفحه تنظیمات مودم کامپیوتر خود را باز کنید. تقریبا اکثر مودم ها تنظیماتی دارند که می توان از طریق مرورگر ها به آن ها دسترسی پیدا کرد و تنظیمات مورد نظر را انجام داد. بنابر این با وارد کردن آدرس IP مودم خود در یک مرورگر، وارد صفحه تنظیمات آن شوید. برای پیدا کردن آدرس IP مودم خود می توانید از دفترچه راهنمای آن استفاده کنید. ولی معمولا مودم ها از یکی از IP های زیر استفاده می کنند:

  • 168.1.1
  • 168.0.1
  • 168.2.1

2 صفحه Status، Internet و یا WAN تنظیمات مودم را باز کنید. محل نمایش آدرس IP بسته به مدل و نوع مودم متفاوت است. ولی اکثرا این آدرس را در یکی از صفحات Internet، Router Status یا WAN به نمایش می گذارند.

  • در صورتی که از مودم های جدید شرکت Netgear با نرم افزار مخصوص Netgear Genie configuration استفاده می کنید، برای دسترسی به این تنظیمات باید روی تب Advanced کلیک کنید.

3 یافتن آدرس IP. در صفحات Status، Internet و یا WAN زیر قسمت “Internet Port” یا “Internet IP Address” باید بتوانید آدرس IP خود را ببینید. آدرس IP از چهار قسمت مجزا که هر قسمت شامل حداکثر سه عدد است، تشکیل می شود و هر قسمت به وسیله نقطه از قسمت دیگر جدا شده است. برای مثال چیزی شبیه به این: 198.44.29.192

  • عدد به نمایش درآمده، همان آدرس IP شماست و هر ارتباطی که از طریق مودم شما برقرار شود از این آدرس استفاده خواهد کرد.
  • این آدرس IP توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت شما به شما اختصاص داده شده است. اکثر آدرس های IP خارجی پویا هستند. به این معنی که هر دفعه عوض می شوند. با استفاده از پراکسی می توان این آدرس IP را پوشش داد.

دیلیت اکانت اینستاگرام ،دلیت اکانت اینستاگرام

روش سوم: یافتن آدرس IP خصوصی ویندوز با استفاده از خط فرمان 

1 باز کردن خط فرمان (command prompt). کلید های ⊞ Win و R کیبورد را به صورت همزمان فشار داده و در پنجره باز شده عبارت cmd را تایپ کنید. سپس کلید ↵ Enter را فشار دهید تا خط فرمان ویندوز (command prompt) باز شود.

  • در ویندوز 8 و 10 با فشار دادن کلید های ⊞ Win و X به صورت همزمان و انتخاب command prompt از منوی باز شده می توانید این کار را انجام دهید.
روش های پیدا کردن آدرس IP

روش های پیدا کردن آدرس IP

2 باز کردن ابزار “ipconfig”. در خط فرمان عبارت ipconfig را تایپ کرده و کلید ↵ Enter را فشار دهید. پس از انجام این کار لیستی از اطلاعات اتصالات شبکه شما به نمایش در می آید. در این بخش تمام اطلاعات مربوط به اتصالات شبکه روی کامپیوتر شما نمایش داده می شود.

 پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

پیدا کردن آدرس IP کامپیوتر

3 یافتن آدرس IP. اتصال فعال شما در شبکه ممکن است با عبارت هایی مثل Wireless Network Connection، Ethernet adapter و یا Local Area Connection نام گذاری شده باشد. همچنین احتمال دارد با نام شرکت سازنده کارت شبکه رایانه شما نام گذاری شده باشد. اتصال فعال خود را یافته و به دنبال IPv4 Address بگردید.

  • آدرس IP خصوصی از چهار قسمت مجزا که هر قسمت شامل حداکثر سه عدد است، تشکیل می شود و هر قسمت به وسیله نقطه از قسمت دیگر جدا شده است. برای مثال چیزی شبیه به این: 44.29.192
  • خروجی دستور ipconfig معمولا طولانی است. بنابر این ممکن است برای یافتن IPv4 Address مجبور شوید صفحه را به پایین بکشید.

 

ما در فایل دی جدیدترین آموزش ها را برای شما فراهم نموده ایم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *