28 مارس, 2024
طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی  96

آب معدنی و آب شرب بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات میباشد . میزان نیاز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد . استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرف آب میباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است . منشا حدود ۸۰٪ از بیماریهای انسان عدم دسترسی به آب سالم است . ۷۵٪ از مردم جهان سوم از امکانات آب برای مصارف بهداشتی محرومند بنابر این زمان این تصور نادرست که آب سالم به هر میزان که مورد نیاز باشد به وفور در دسترس است دیگر سپری شده است واقعیت آن است که آب سالم و گوارا کمیاب و گرانبها میباشد آلودگیها با ایجاد تغییرات نامطلوب در خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی کیفیت آب را تنزل میدهند و در مراحلی آب را از حیطه انتقاع ساقط مینمایند . برخی از آلودگی ها زوال پذیرند و به آسانی تجزیه و یا تقلیل داده میشوند نظیر مواد زائد کشاورزی و حیوانی و فاضلابهای انسانی بعضی از آلاینده ها نیز انحطاط ناپذیرند مانند جیوه و سرب و برخی از ترکیبات پلاستیکها که از افزایش آنها در آب باید جدا جلوگیری شود .

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

در این طرح موارد زیر را خواهیم داشت :

خلاصه طرح :
موضوع طرح : بسته بندي آب معدني
نوع توليدات : انواع بطري آب معدني
تعداد شاغلين :
سرمايه گذاري كل طرح :
سرمايه گذاري ثابت :
سرمايه در گردش :
در آمد ساليانه:
سود ويژه :

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

 

خرید طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی

طبقه‌بندی آب‌های معدنی
آب‌های معدنی را از روی اینکه چه ترکیبی بیشتر در آن وجود دارد طبقه‌بندی می‌کنند:
1. آب‌معدنی اسیدی: این آب‌ها باید لااقل در یک لیتر، یک گرم اندرید کربنیک طبیعی آزاد محلول داشته باشد.
2. آب‌معدنی سولفات سیم‌دار: آب این چشمه‌ها دارای سولفات سدیم و همچنین کارور سدیم و بی‌کربنات سدیم می‌باشند.
3. آب چشمه‌های تلخ: مهم‌ترین ماده شیمیایی که در آب این چشمه‌ها موجود است و موجب تلخی مزه آن‌ها می‌گردد، سولفات منیزیم است، اما علاوه بر سولفات منیزیم، اکثراً سولفات سدیم و کارور سدیم هم در آن‌ها وجود دارد.
4. چشمه‌های کارور سدیم: در آب این چشمه‌ها بیش از یک گرم املاح در لیتر موجود است و بیشتر این املاح نیز کارور سدیم است.
5. آب آهن‌دار: آب‌هایی که در یک لیتر آب آن‌ها بیش از ده میلی گرم آهن به حالت محلول موجود باشد، ازآنجایی‌که آب‌های آهنی زود تجزیه و آهن آن‌ها ته‌نشین می‌شود، معمولاً در همان سرچشمه آن‌ها می‌آشامند.
6. آب گوگردی: این آب‌ها دارای هیدروژن سولفورِ آزاد و یا هیدرو سولفور و یا هردوی این‌ها می‌باشند (بوی هیدروژن سولفورِ، شبیه بوی تخم‌مرغ گندیده است)
7. آب آهک‌دار: این آب‌ها دارای نمک‌هایی هستند که قسمت اعظم آن‌ها کربنات اسید کلسیم و کربنات اسید منیزیم و گچ و اندرید کربنیک است.
8. چشمه‌های آرسنیک‌دار: این چشمه‌ها دارای مقدار جزئی آرسنیک هستند که به علت کمی مقدار اثر کشندگی ندارد.
9. آب‌های یددار

 

تعداد صفحات : 16

قیمت : 3500 تومان

توجه : لینک دانلود بعد از پرداخت نمایش داده می شود

 [purchase_link id=”2444″ style=”button” color=”green” text=”خرید”]

ما در فایل دی جدیدترین آموزش ها را برای شما فراهم نموده ایم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *