28 مارس, 2024

جدیدترین اخبار از ویروس کرونا و راه های پیشگیری با آن

چیزی که الان بسیار خطرناک تر از کرونا می باشد شایعات و خبر های دروغ داخلی و به خصوص رسانه های معاند در مورد شیوع این ویروس در ایران می باشد . ویک جو و حالت اضطراب را در مردم ایجاد کرده اند باید توجه داشت که آمار فوتی این بیمار فقط 2 درصد می باشد و خیلی هم خطرناک نیست ولی باید پیشگری در دستور کار قرار گیرد چون سرعت شیوع آن می تواند بسیار زیاد شود.

آمار مبتلایان به رونا در حال حاضر در حدود 83389 نفر می باشد که از این تعداد چیزی بیش از 78000 نفر آن مربوط به چین می باشد .این آمار رسمی هست که هروز بروز رسانی میشه  از این تعداد 2800 فوت کرده اند و بیس از 36000 نفر نیز بهبود یافته اند .

باید توجه داشت کشورهای زیادی هم هستند مثل آمریکا و عربستان و… که باتوجه به اینکه آمار آنها بسیار بالا هست اما آمار مبتلایان خود را بسیار پایین اعلام کرده اند.

در ادامه به شناخت این ویروس و روش های پیشگیری کرونا می پردازیم . در روزهای آینده در مورد منشا این ویروس و خبرهای در مورد سازنده این ویروس و منشا اصلی آن که این روزها آمریکا گفته میشه و همچنین فیلم شیوع که در سال 2011 ساخته شده و راجب این ویروس می باشد می پردازیم.

سازمان جهانی بهداشت در سرتاسر دنیا به دنبال شناسایی، ردیابی و محدود کردن ویروس جدیدی از خانواده ویروس کرونا به نام«کوید-۱۹» (COVID-19) است. ویروس COVID-19 هنوز در حال مبتلا کردن افراد زیادی در چین و شیوع در کشورهای دیگر دنیا است. این نوع ویروس کرونا در ایران هم در حال پراکنده شدن است. علائم بیماری کرونا در اکثر مبتلایان به این ویروس خفیف است و درمان می‌شود، اما ممکن است بیماری در برخی دیگر شدیدتر باشد و حتی منجر به مرگ شود. اما ویروس کرونا چیست و تا چه اندازه خطرناک است؟ علائم کرونا چیست؟ درمان کرونا چیست؟ راه پیشگیری از کرونا چیست؟ در این مطلب قصد داریم شما را با همه چیز درباره کرونا آشنا کنیم.

پیشگیری از ویروس کرونا

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اساس اطلاعات فعلی، راه‌های انتقال کوروناویروس جدید همانند سایر کوروناویروس ها و ویروس آنفلوانزا است؛ یعنی از تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطرات تنفسی (عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی)، بنابراین استفاده از ماسک برای فرد بیمار و شستشوی مکرر دست‌ها راه‌های مهم پیشگیری محسوب می‌شوند.

جدیدترین اخبار از ویروس کرونا و راه های پیشگیری با آن

جدیدترین اخبار از ویروس کرونا و راه های پیشگیری با آن

همچنین از تماس نزدیک با فردی که به بیماری تنفسی مبتلا است خودداری کنید، درصورتی‌که در معرض تماس با فرد مبتلابه بیماری تنفسی هستید، از ماسک استفاده کنید، به‌طور مکرر دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید؛ به‌ویژه بعد از تماس با فرد بیمار، یا تماس با یک حیوان یا با محیط اطراف آن‌ها و از تماس و لمس حیوانات وحشی یا اهلی چه زنده و چه مرده، خودداری کنید.

این گزارش افزوده است: مواد غذایی را خوب بپزید. مواد غذایی خام و پخته را کنار هم قرار ندهید و از تماس آن‌ها خودداری کنید. بعد از تمیز کردن و قطعه‌قطعه کردن مواد غذایی حیوانی خام اعم از گوشت و سایر محصولات مانند مرغ، ماهی، میگو، گوسفند و گاو، ظروف، تخته و چاقویی را که استفاده کرده‌اید بلافاصله با آب و مواد شوینده بشویید و از تماس ظروف شسته نشده با مواد غذایی پخته، اکیداً خودداری کنید.

هنگام تماس با حیوانات، دام، طیور و محصولات آن‌ها، از دستکش و ماسک استفاده کرده و بعد از تماسِ بدون دستکش، حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

در صورت ابتلا به بیماری تنفسی مانند تب، سرفه یا تنفس مشکل، چه کنیم؟

در صورتی که ابتلا به بیماری تنفسی مانند تب، سرفه یا تنفس مشکل داشتید باید سریعا به پزشک مراجعه کنید و درصورتی‌که اخیراً مسافرتی به خارج از کشور به‌ویژه کشور چین داشته‌اید، حتماً ذکر کنید.

استفاده از ماسک معمولی، حفظ فاصله حداقل یک متری با سایرین، پرهیز از در آغوش گرفتن، دست دادن و بوسیدن دیگران، پرهیز از حضور در اجتماعات و ملاقات با دیگران، پوشاندن دهان موقع عطسه و سرفه با دستمال یا قسمت بالای آستین، انداختن دستمال‌های مصرف‌شده در یک کیسه نایلونی و گره زدن درِ آن و شست و شوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، به‌ویژه بعد از عطسه و سرفه یا تماس با فرد بیمار از دیگر توصیه ها است.

علائم کوروناویروس جدید چیست؟

علائم عمده این بیماری شامل تب، سرفه، گلودرد و تنگی نفس است که در اغلب موارد به شکل یک بیماری تنفسی خفیف شبهِ آنفلوانزا تظاهر می‌یابد، اما در گروهی از مبتلایان ممکن است به بیماری شدید تنفسیِ تب‌دار تبدیل‌شده و باعث بستری شدن بیمار شود. در موارد اندکی نیز مرگ در اثر این بیماری گزارش‌شده است.

ما در فایل دی جدیدترین آموزش ها را برای شما فراهم نموده ایم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *